Compare multiple machine translations
Advertisement

⇛ Sundanese to Malay translator, grammar, Sundanese to Malay phrases, words

Sundanese to Malay dictionary, Sundanese to Malay words, Sundanese to Malay speech, Sundanese to Malay phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Sundanese)
Machine translated text(Malay)




Sample phrases

SundaneseMalay
nuhunYa
teuTiada
Muhun, manggaYa sila
No, hatur nuhun.Tidak, terima kasih.
Punten.Sila.
Sawangsulna.Sama-sama.
Hatur nuhun.Terima kasih.
HaloHello
Wilujeng énjing.Selamat Pagi.
Wilujeng sonten.Selamat petang.
Dadah.Selamat tinggal.
Wilujeng wengi.Selamat Malam.
Kumaha damang?Apa khabar?
Kacida alusna, hatur nuhun.Sangat baik, terima kasih.
Hapunten.Maafkan saya.
Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?Boleh kamu bantu saya?
Dimana nyaéta toilet pangdeukeutna mangga?Mana tandas yang terdekat sila?
Sabaraha hargana?Berapakah kos?
Ieu teuing!Ia terlalu banyak!

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy