Compare multiple machine translations
Advertisement

⇛ Sundanese to Hebrew translator, grammar, Sundanese to Hebrew phrases, words

Sundanese to Hebrew dictionary, Sundanese to Hebrew words, Sundanese to Hebrew speech, Sundanese to Hebrew phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Sundanese)
Machine translated text(Hebrew)




Sample phrases

SundaneseHebrew
Halo kumaha kabarnaשלום מה שלומך
Aya saha?האם יש מישהו?
Abdi bogoh ka anjeun estu jadi lobaאני אוהבת אותך כל כך
Sabaraha teu ongkos Hamburger ieu?כמה עולה המבורגר הזה?
Bisa Anjeun nelepon kuring taksi?אתה יכול לקרוא לי מונית?
hapuntenאני מצטער
Hapuntenסלח לי
Kami kabetotאני מעוניין
hiber mah nyangsangהטיסה שלי התעכבה
Kami di dieu pikeun bisnisאני כאן לעסקים
Hello, ngaran abdiשלום שמי הוא
I am sorry, tapi Kuring keur nikahאני מצטער, אבל אני נשוי
Abdi hoyong nanyaהייתי רוצה לשאול אותך
Dupi anjeun nyandak kuring ka bandara?אתה יכול לקחת אותי לשדה התעופה?
What is the time ayeuna, mangga?מה השעה עכשיו, בבקשה?
Dimana kantor pulisi anu paling caket?איפה תחנת המשטרה הקרובה?
Dupi abdi tiasa nginjeum pangecas telepon Anjeun punten?האם אני יכול לשאול את מטען הטלפון שלך בבקשה?
Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?אתה יכול לעזור לי?
Mesen atuh inuman a, punten?להזמין לי משקה, בבקשה?
Sabaraha hargana?כמה זה עולה?
Abdi alérgi kana glutenאני אלרגי לגלוטן
Sauran dokterהתקשר לרופא
Aya dokter?האם יש רופא?
Dupi abdi gaduh nelepon?האם אני יכול לקבל שיחת טלפון?
Nelepon kuring boss Anjeun punten.תקרא לי הבוס שלך בבקשה.
tempat ieu pisan niceהמקום הזה נחמד מאוד
Candak abdi ka hotél manggaקח אותי למלון בבקשה
Naon Jumlah kamar kuring?מהו מספר החדר שלי?

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy