Compare multiple machine translations
Advertisement

⇛ Sundanese to Hungarian translator, grammar, Sundanese to Hungarian phrases, words

Sundanese to Hungarian dictionary, Sundanese to Hungarian words, Sundanese to Hungarian speech, Sundanese to Hungarian phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Sundanese)
Machine translated text(Hungarian)




Sample phrases

SundaneseHungarian
nuhunIgen
teuNem
Muhun, manggaIgen, kérem
No, hatur nuhun.Nem, köszönöm.
Punten.Kérem.
Sawangsulna.Szívesen.
Hatur nuhun.Köszönöm.
HaloHelló
Wilujeng énjing.Jó reggelt.
Wilujeng sonten.Jó estét.
Dadah.Viszontlátásra.
Wilujeng wengi.Jó éjszakát.
Kumaha damang?Hogy vagy?
Kacida alusna, hatur nuhun.Remek, köszönöm.
Hapunten.Elnézést.
Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?Tudsz segíteni nekem?
Dimana nyaéta toilet pangdeukeutna mangga?Hol van a legközelebbi WC kérem?
Sabaraha hargana?Mennyibe kerül?
Ieu teuing!Ez túl sok!

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy