Compare multiple machine translations
Advertisement

⇛ Sundanese to Catalan translator, grammar, Sundanese to Catalan phrases, words

Sundanese to Catalan dictionary, Sundanese to Catalan words, Sundanese to Catalan speech, Sundanese to Catalan phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Sundanese)
Machine translated text(Catalan)




Sample phrases

SundaneseCatalan
nuhunsi
teuNo
Muhun, manggaSí, si us plau
No, hatur nuhun.No gràcies.
Punten.Si us plau.
Sawangsulna.De res.
Hatur nuhun.Gràcies.
HaloHola
Wilujeng énjing.Bon dia.
Wilujeng sonten.Bona nit.
Dadah.Adéu.
Wilujeng wengi.Bona nit.
Kumaha damang?Com estàs?
Kacida alusna, hatur nuhun.Molt bé, gràcies.
Hapunten.Disculpi.
Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?Em pots ajudar?
Dimana nyaéta toilet pangdeukeutna mangga?On és el bany més proper, si us plau?
Sabaraha hargana?Quant costa?
Ieu teuing!És massa!

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy