Compare multiple machine translations

⇛ Malay to Sundanese translator, grammar, Malay to Sundanese phrases, words

Malay to Sundanese dictionary, Malay to Sundanese words, Malay to Sundanese speech, Malay to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Translate using :
Source text  (Malay)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

MalaySundanese
Yanuhun
Tiadateu
Ya silaMuhun, mangga
Tidak, terima kasih.No, hatur nuhun.
Sila.Punten.
Sama-sama.Sawangsulna.
Terima kasih.Hatur nuhun.
HelloHalo
Selamat Pagi.Wilujeng énjing.
Selamat petang.Wilujeng sonten.
Selamat tinggal.Dadah.
Selamat Malam.Wilujeng wengi.
Apa khabar?Kumaha damang?
Sangat baik, terima kasih.Kacida alusna, hatur nuhun.
Maafkan saya.Hapunten.
Boleh kamu bantu saya?Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
Mana tandas yang terdekat sila?Dimana nyaéta toilet pangdeukeutna mangga?
Berapakah kos?Sabaraha hargana?
Ia terlalu banyak!Ieu teuing!

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy