Compare multiple machine translations

⇛ Korean to Sundanese translator, grammar, Korean to Sundanese phrases, words

Korean to Sundanese dictionary, Korean to Sundanese words, Korean to Sundanese speech, Korean to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Translate using :
Source text  (Korean)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

KoreanSundanese
안녕, 잘 지냈니?Halo kumaha kabarna
누구 있어요?Aya saha?
너를 정말 사랑해.Abdi bogoh ka anjeun estu jadi loba
이 햄버거는 얼마입니까?Sabaraha teu ongkos Hamburger ieu?
나에게 택시라고 불러 줄래?Bisa Anjeun nelepon kuring taksi?
미안 해요hapunten
실례합니다Hapunten
내가 관심Kami kabetot
나의 비행은 늦어졌다.hiber mah nyangsang
나는 사업을하기 위해 여기에있다.Kami di dieu pikeun bisnis
안녕 내 이름은Hello, ngaran abdi
미안하지만 결혼 했어.I am sorry, tapi Kuring keur nikah
너에게 물어보고 싶다Abdi hoyong nanya
공항에 데려다 줄 수있어?Dupi anjeun nyandak kuring ka bandara?
지금 시간이 뭐야, 제발?What is the time ayeuna, mangga?
가장 가까운 경찰서는 어디 있습니까?Dimana kantor pulisi anu paling caket?
전화 충전기 좀 빌릴 수 있을까요?Dupi abdi tiasa nginjeum pangecas telepon Anjeun punten?
나 좀 도와 줄 수있어?Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
마실 것을 주문 해주세요.Mesen atuh inuman a, punten?
비용은 얼마입니까?Sabaraha hargana?
나는 글루텐에 알레르기가있다.Abdi alérgi kana gluten
의사를 불러라.Sauran dokter
의사가 있습니까?Aya dokter?
전화해도 될까요?Dupi abdi gaduh nelepon?
네 보스를 불러주세요.Nelepon kuring boss Anjeun punten.
이 곳은 아주 멋집니다.tempat ieu pisan nice
호텔에 데려다주세요.Candak abdi ka hotél mangga
방 번호가 뭐니?Naon Jumlah kamar kuring?

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy