Compare multiple machine translations

⇛ Javanese to Japanese translator, grammar, Javanese to Japanese phrases, words

Javanese to Japanese dictionary, Javanese to Japanese words, Javanese to Japanese speech, Javanese to Japanese phrases

Translate from  :
     to :

Translate using :
Source text  (Javanese)
Machine translated text(Japanese)




Sample phrases

JavaneseJapanese
Hello, kepiye sampeyanこんにちは、元気ですか
Apa ana wong?誰かいますか?
Aku seneng banget私はあなたを本当に愛してる
Kaping biaya hamburger iki?このハンバーガーはどれくらいの費用がかかりますか?
Sampeyan bisa nelpon aku mendhoan?あなたは私にタクシーを呼べますか?
sepuraneごめんなさい
Nuwun sewuすみません
Aku kasengsem興味がある
Pendhaftaran penerbangan wis telat私の飛行は遅れた
Aku nang kene kanggo bisnis私はビジネスのためにここにいる
Halo jenengkuこんにちは、私の名前は
Aku nyuwun pangapunten, nanging aku nikah申し訳ありませんが結婚しています
Aku arep takon sampeyanお聞きしたいことがあるのですが
Sampeyan bisa njupuk kula ing bandara?私を空港に連れて行くことができますか?
Apa wektu saiki, mangga?今は何時ですか?
Endi stasiun polisi sing paling cedhak?最寄りの警察署はどこですか?
Bisa aku ngutangi pangisi daya telpon?私はあなたの携帯電話の充電器を借りることはできますか?
Isa nulungi aku ora?手伝って頂けますか?
Supaya aku ngombe, please?私に飲み物を注文してください。
Pinten punapa biaya?それはどれくらいしますか?
Aku alergi kanggo gluten私はグルテンにアレルギーがある
Telpon dokter医者を呼んで下さい
Apa dokter?医者はいますか?
Apa aku bisa nelpon?電話をかけることはできますか?
Nelpon kula boss sampeyan please.あなたの上司に電話してください。
Panggonan iki apik tenanこの場所はとてもいいです
Njupuk kula menyang hotel pleaseホテルまで連れてください
Apa nomer kamarku?私の部屋番号は何ですか?

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy