Compare multiple machine translations
Advertisement

⇛ Hebrew to Sundanese translator, grammar, Hebrew to Sundanese phrases, words

Hebrew to Sundanese dictionary, Hebrew to Sundanese words, Hebrew to Sundanese speech, Hebrew to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Advertisement
Translate using :
Source text  (Hebrew)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

HebrewSundanese
שלום מה שלומךHalo kumaha kabarna
האם יש מישהו?Aya saha?
אני אוהבת אותך כל כךAbdi bogoh ka anjeun estu jadi loba
כמה עולה המבורגר הזה?Sabaraha teu ongkos Hamburger ieu?
אתה יכול לקרוא לי מונית?Bisa Anjeun nelepon kuring taksi?
אני מצטערhapunten
סלח ליHapunten
אני מעונייןKami kabetot
הטיסה שלי התעכבהhiber mah nyangsang
אני כאן לעסקיםKami di dieu pikeun bisnis
שלום שמי הואHello, ngaran abdi
אני מצטער, אבל אני נשויI am sorry, tapi Kuring keur nikah
הייתי רוצה לשאול אותךAbdi hoyong nanya
אתה יכול לקחת אותי לשדה התעופה?Dupi anjeun nyandak kuring ka bandara?
מה השעה עכשיו, בבקשה?What is the time ayeuna, mangga?
איפה תחנת המשטרה הקרובה?Dimana kantor pulisi anu paling caket?
האם אני יכול לשאול את מטען הטלפון שלך בבקשה?Dupi abdi tiasa nginjeum pangecas telepon Anjeun punten?
אתה יכול לעזור לי?Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
להזמין לי משקה, בבקשה?Mesen atuh inuman a, punten?
כמה זה עולה?Sabaraha hargana?
אני אלרגי לגלוטןAbdi alérgi kana gluten
התקשר לרופאSauran dokter
האם יש רופא?Aya dokter?
האם אני יכול לקבל שיחת טלפון?Dupi abdi gaduh nelepon?
תקרא לי הבוס שלך בבקשה.Nelepon kuring boss Anjeun punten.
המקום הזה נחמד מאודtempat ieu pisan nice
קח אותי למלון בבקשהCandak abdi ka hotél mangga
מהו מספר החדר שלי?Naon Jumlah kamar kuring?

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy