Compare multiple machine translations

⇛ Catalan to Sundanese translator, grammar, Catalan to Sundanese phrases, words

Catalan to Sundanese dictionary, Catalan to Sundanese words, Catalan to Sundanese speech, Catalan to Sundanese phrases

Translate from  :
     to :

Translate using :
Source text  (Catalan)
Machine translated text(Sundanese)




Sample phrases

CatalanSundanese
sinuhun
Noteu
Sí, si us plauMuhun, mangga
No gràcies.No, hatur nuhun.
Si us plau.Punten.
De res.Sawangsulna.
Gràcies.Hatur nuhun.
HolaHalo
Bon dia.Wilujeng énjing.
Bona nit.Wilujeng sonten.
Adéu.Dadah.
Bona nit.Wilujeng wengi.
Com estàs?Kumaha damang?
Molt bé, gràcies.Kacida alusna, hatur nuhun.
Disculpi.Hapunten.
Em pots ajudar?Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?
On és el bany més proper, si us plau?Dimana nyaéta toilet pangdeukeutna mangga?
Quant costa?Sabaraha hargana?
És massa!Ieu teuing!

The best web page for travelers, or people interested in foreign languages. This translation tool show you the most used phrases in 64 languages. We picked the most used phrases, that can be suitable for every situation.

Contact

About us | Contact | Terms & conditions | Privacy policy